Bent u op zoek naar professioneel drukwerk, kleding of originele promotionele artikelen? Dan bent u bij TEXTIEL DRUK aan het juiste adres. Wij garanderen persoonlijk contact, hoge kwaliteit en snelle leveringen op het gebied van drukwerk en borduren. Ook kunt u bij ons terecht voor werkkleding, sportkleding, promotiekleding en relatiegeschenken. Wij werken met een groot aantal merken met korte levertijden.

Wij zijn van een persoonlijke aanpak en zeer flexibel ingesteld en denken graag met u mee om zo samen tot een goed eind product te komen.


Textiel Druk produceert en bedrukt logo’s (transfers) voor alle soorten kleding. Of u nu uw sportkleding, werkkleding/bedrijfskleding of promotioneel textiel wilt bedrukken, wij kunnen ieder type kleding bedrukken.

Aan de hand van materialen gaan wij bekijken welke manier van bedrukken of borduren wij gaan gebruiken per product . Zo heb je speciale transfers die ideaal voor uw sportkleding zijn. Voor werkkleding worden weer industriële transfers gebruikt welke tot 90 graden gewassen kunnen worden.


Bij ons kunt u ook uw kleding bestellen, maar ook uw eigen kleding aanleveren en dan zetten wij voor u de logo’s erop.

De voordelen van
Textiel Druk

Vast contactpersoon

Snelle leveringen

Eigen productie

100% Kwaliteitsgarantie